ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στάθης Διονάς γεννήθηκε το 1959 στο Γαλάτσι, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Το 1982 παίρνει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανικού Αυτοκινήτων και εντάσσεται στην αγωνιστική ομάδα της ABM, μία από τις ελάχιστες επαγγελματικές ομάδες στους αγώνες αυτοκινήτου εκείνη την εποχή, με οδηγό το Μάκη Σαλιάρη και υποστηρικτή τη Marlboro. Αυτή ήταν η αρχή μιας μακρόχρονης συνεργασίας, που κράτησε μέχρι το 1995.

Το 1984 ανοίγει δικό του Συνεργείο Αυτοκινήτων στα Πατήσια και ασχολείται με βελτιώσεις και μετατροπές. Ο τρόπος που δουλεύει έχει σαν αποτέλεσμα, να κερδίσει σύντομα την εμπιστοσύνη, ενός κύκλου ανθρώπων που μπορούν να εκτιμήσουν τη σωστή και επιμελημένη εργασία που προσφέρει.

Παράλληλα, συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με τους αγώνες. Εξελίσσει και προετοιμάζει τα αυτοκίνητα πολλών οδηγών, μεταξύ των οποίων είναι o Γιώργος Καμιτσάκης, ο Άγης Στρατάκος, ο Σωκράτης Πανώριος, ο Γιώργος Βιτζιλαίος, ο Γιάννης Εγγλεζάκης, κερδίζοντας διακρίσεις και πρωταθλήματα!

Το 1988 αναλαμβάνει την ευθύνη της προετοιμασίας του Chevron- ABM-Hart-Marlboro και ο Μάκης Σαλιάρης κατακτά το Πρωτάθλημα Αναβάσεως, καταρρίπτοντας σχεδόν σε όλους τους αγώνες τα προηγούμενα ρεκόρ!

Για πολλά χρόνια συμμετέχει και ο ίδιος οδηγώντας ένα VW Golf Gti 8v σε Αναβάσεις και Ραλλύ και το 1993 κατακτά την 3η θέση της κλάσης Ν3 του Πρωταθλήματος Αναβάσεως.

Το 2000 ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών στο Marketing, που παρακολουθεί στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Κολεγίου Αθηνών. Την ίδια χρονιά, μετακινείται από το… «υπόγειο» της Στεφάνου Βυζαντίου στη Λεωφόρο Ιωνίας, κάνοντας μια πολύ μεγάλη επένδυση σε εργαλεία και μηχανήματα. Παράλληλα παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Μετά από 35 χρόνια λειτουργίας στα Πατήσια, το 2019 μεταφέρει τη δραστηριότητά του σε ένα νέο χώρο στο Γαλάτσι. Στόχος του είναι, να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας και μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων τους, προσφέροντας τους Ευέλικτα Προγράμματα Συντήρησης σε Προσιτές Τιμές.