BETTER
CAR
SERVICE

Κάνουμε την διαφορά!!!

Z

Υπευθυνότητα

Z

Εντιμότητα

Z

Εμπειρία

Z

Τεχνογνωσία

Z

Ανταγωνιστικές Τιμές

Είναι το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, που μας παρακινεί να προτείνουμε όλες εκείνες τις εργασίες που απαιτούνται, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση καλής λειτουργίας και να δουλεύουμε τηρώντας σχολαστικά όλους τους ¨κανόνες¨ και τις ¨διαδικασίες¨, για να παραμείνουν τα αυτοκίνητα τους ασφαλή και αξιόπιστα.

Η υπηρεσία, είναι στην πραγματικότητα μια ¨υπόσχεση¨ προς τον πελάτη. Και εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις μας !!!

Είναι το αίσθημα τιμής απέναντι στον εαυτό μας λοιπόν, που μας παρακινεί να κάνουμε όλες τις εργασίες που έχουμε συμφωνήσει, να τοποθετούμε όλα τα ανταλλακτικά αλλά και την μάρκα που έχουμε συμφωνήσει , να τηρούμε όλους τους ¨κανόνες¨ και τις ¨διαδικασίες¨ που απαιτούνται κατά την εργασία για να έχουμε άριστο αποτέλεσμα, και τέλος, να τηρούμε την εγγύηση που δίνουμε αν αυτό χρειαστεί!

Τα 35 χρόνια ενασχόλησης μας με την επισκευή και την συντήρηση αυτοκινήτων, αλλά και η παράλληλη πολυετής ενασχόληση μας με την προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων, δείχνει ¨αγάπη για το αντικείμενο¨ και είναι εγγύηση, για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

 

Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων, και τα χρήματα που διαθέτουμε για να έχουμε πρόσβαση σε ενημερωμένες βάσεις δεδομένων, μας παρέχουν την αναγκαία τεχνογνωσία, για να μπορούμε να αναλαμβάνουμε την συντήρηση, όλο και πιο σύγχρονων μοντέλων.

Αν κάποιος παρατηρήσει το ενδιαφέρον και την φροντίδα που δείχνουμε στα αυτοκίνητα των πελατών μας, αλλά και την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, θα συμφωνήσει, πως οι τιμές μας είναι πολύ λογικές και πολύ ανταγωνιστικές.

 

Αγαπητέ αναγνώστη,

Το συνεργείο μας λειτουργεί περισσότερο από 35 χρόνια. Και όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους μια ευχάριστη εμπειρία.

Για να το επιτύχουμε αυτό, επισκευάζουμε και συντηρούμε αυτοκίνητα, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από όλα τα άλλα συνεργεία, είναι ότι φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, όπως περιγράφεται πιο κάτω.

Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.
Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, τον ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση του, αρχίζουμε τις εργασίες.
Κατά την παράδοση, δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους κάναμε την αντικατάσταση.

Τέλος οι 12 μήνες εγγύηση που παρέχουμε σε εργασία και ανταλλακτικά, πιστεύουμε ότι είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος, για να εμπιστευθείτε και εσείς τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας – αν δεν το έχετε κάνει ακόμη – και να απολαύσετε όπως εκατοντάδες πελάτες μας, την εμπειρία της ξένοιαστης οδήγησης!

Φιλικά,

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή της επιχείρησης μας είναι, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε αυτοκίνητα, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.
Για να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους, μια ευχάριστη εμπειρία.
Παράλληλα δε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να συμβάλουμε γενικότερα στην οδική ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στάθης Διονάς γεννήθηκε το 1959 στο Γαλάτσι, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Το 1982 παίρνει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανικού Αυτοκινήτων και εντάσσεται στην αγωνιστική ομάδα της ABM, μία από τις ελάχιστες επαγγελματικές ομάδες στους αγώνες αυτοκινήτου εκείνη την εποχή, με οδηγό το Μάκη Σαλιάρη και υποστηρικτή τη Marlboro. Αυτή ήταν η αρχή μιας μακρόχρονης συνεργασίας, που κράτησε μέχρι το 1995.

Το 1984 ανοίγει δικό του Συνεργείο Αυτοκινήτων στα Πατήσια και ασχολείται με βελτιώσεις και μετατροπές. Ο τρόπος που δουλεύει έχει σαν αποτέλεσμα, να κερδίσει σύντομα την εμπιστοσύνη, ενός κύκλου ανθρώπων που μπορούν να εκτιμήσουν τη σωστή και επιμελημένη εργασία που προσφέρει.

Παράλληλα, συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με τους αγώνες. Εξελίσσει και προετοιμάζει τα αυτοκίνητα πολλών οδηγών, μεταξύ των οποίων είναι o Γιώργος Καμιτσάκης, ο Άγης Στρατάκος, ο Σωκράτης Πανώριος, ο Γιώργος Βιτζιλαίος, ο Γιάννης Εγγλεζάκης, κερδίζοντας διακρίσεις και πρωταθλήματα!

Το 1988 αναλαμβάνει την ευθύνη της προετοιμασίας του Chevron- ABM-Hart-Marlboro και ο Μάκης Σαλιάρης κατακτά το Πρωτάθλημα Αναβάσεως, καταρρίπτοντας σχεδόν σε όλους τους αγώνες τα προηγούμενα ρεκόρ!

Για πολλά χρόνια συμμετέχει και ο ίδιος οδηγώντας ένα VW Golf Gti 8v σε Αναβάσεις και Ραλλύ και το 1993 κατακτά την 3η θέση της κλάσης Ν3 του Πρωταθλήματος Αναβάσεως.

Το 2000 ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών στο Marketing, που παρακολουθεί στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του Κολεγίου Αθηνών. Την ίδια χρονιά, μετακινείται από το… «υπόγειο» της Στεφάνου Βυζαντίου στη Λεωφόρο Ιωνίας, κάνοντας μια πολύ μεγάλη επένδυση σε εργαλεία και μηχανήματα. Παράλληλα παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Μετά από 35 χρόνια λειτουργίας στα Πατήσια, το 2019 μεταφέρει τη δραστηριότητά του σε ένα νέο χώρο στο Γαλάτσι. Στόχος του είναι, να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας και μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων τους, προσφέροντας τους Ευέλικτα Προγράμματα Συντήρησης σε Προσιτές Τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ FIAT, CITROEN, PEUGEOT, OPEL, SUZUKI, TOYOTA, HYUNDAI, VOLKSWAGEN, SEAT, SKODA

Z

Αλλαγή λαδιών

Z

Αλλαγή φίλτρων

Z

Αλλαγή μπουζί

Z

Αλλαγή φρένων

Z

Αλλαγή τακακιών φρένων

Z

Αλλαγή δίσκων φρένων

Z

Αλλαγή υγρού φρένων

Z

Αλλαγή αμορτισέρ

Z

Αλλαγή συμπλέκτη

Z

Αλλαγή αντιψυκτικού

τεχνικα θεματα

Διαβρωμένη τάπα μπλοκ

Διαβρωμένη τάπα μπλοκ κινητήρα, λόγω πλημμελούς συντήρησης!Στην παραπάνω φωτογραφία, φαίνεται μια διαβρωμένη τάπα μπλοκκινητήρα, από την οποία υπήρχε πολύ μεγάλη διαρροήαντιψυκτικού! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο κινητήρας ναυπερθερμαίνεται συχνά, και στο τέλος να καεί...

Κακοτεχνίες

Όταν το μόνο κριτήριο για να επιλέξει κάποιος ένα συνεργείο που θα συντηρήσει τοαυτοκίνητό του είναι η χαμηλότερη τιμή αυτά παθαίνει!¨Πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος¨ όπως λέει και ο σοφός λαός! Ο… ¨μάστορας¨ κατά τη διαδικασία αντικατάστασης των μπουζί, έσπασε...

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αν πιστεύετε ότι τα αυτοκίνητα σήμερα είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να μη χρειάζονται συντήρηση θα έρθει κάποια στιγμή που τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με ανοιγμένα καπό στην άκρη του δρόμου και τους...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Εξοικονομήστε xρήματα μειώνοντας το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου σας! Αν τηρήσετε τις οδηγίες που ακολουθούν, θα μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας αλλά και η φθορά του κινητήρα, του συμπλέκτη,των φρένων και των ελαστικών. 1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Προϊόντα, με ημερομηνία λήξεως ! … Όσο πιο… φρέσκα είναι, τόσο καλύτερα λειτουργούν. Ο χρόνος τα φθείρει. Έτσι μετά από τρία ή το πολύ από τέσσερα χρόνια ζωής είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ, έστω και αν έχουν διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα. Πότε ελέγξατε τα λάστιχα του...

 Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Κακοτεχνίες

Όταν το μόνο κριτήριο για να επιλέξει κάποιος ένα συνεργείο που θα συντηρήσει τοαυτοκίνητό του είναι η χαμηλότερη τιμή αυτά παθαίνει!¨Πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος¨ όπως λέει και ο σοφός λαός! Ο… ¨μάστορας¨ κατά τη διαδικασία αντικατάστασης των μπουζί, έσπασε...

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ

Διακοπές στη λειτουργία του κινητήρα, καμένες ασφάλειες, χαμένα μπουλόνια τροχών, μπορούν να διακόψουν το ταξίδι σας, να σας εκνευρίσουν, ή ακόμα και να σας τρομάξουν. Σε τέτοιες στιγμές χρειάζεται ψυχραιμία. Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν...

Είναι το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, που μας παρακινεί να προτείνουμε όλες εκείνες τις εργασίες που απαιτούνται, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση καλής λειτουργίας και να δουλεύουμε τηρώντας σχολαστικά όλους τους ¨κανόνες¨ και τις ¨διαδικασίες¨, για να παραμείνουν τα αυτοκίνητα τους ασφαλή και αξιόπιστα.

Η υπηρεσία, είναι στην πραγματικότητα μια ¨υπόσχεση¨ προς τον πελάτη. Και εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις μας !!! Είναι το αίσθημα τιμής απέναντι στον εαυτό μας λοιπόν, που μας παρακινεί να κάνουμε όλες τις εργασίες που έχουμε συμφωνήσει, να τοποθετούμε όλα τα ανταλλακτικά αλλά και την μάρκα που έχουμε συμφωνήσει , να τηρούμε όλους τους ¨κανόνες¨ και τις ¨διαδικασίες¨ που απαιτούνται κατά την εργασία για να έχουμε άριστο αποτέλεσμα, και τέλος, να τηρούμε την εγγύηση που δίνουμε αν αυτό χρειαστεί!

Τα 35 χρόνια ενασχόλησης μας με την επισκευή και την συντήρηση αυτοκινήτων, αλλά και η παράλληλη πολυετής ενασχόληση μας με την προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων, δείχνει ¨αγάπη για το αντικείμενο¨ και είναι εγγύηση, για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων, και τα χρήματα που διαθέτουμε για να έχουμε πρόσβαση σε ενημερωμένες βάσεις δεδομένων, μας παρέχουν την αναγκαία τεχνογνωσία, για να μπορούμε να αναλαμβάνουμε την συντήρηση, όλο και πιο σύγχρονων μοντέλων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πρωτοπαπαδάκη 21

Phone - Mobile

Facebook

BETTER CAR SERVICE