Είναι το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, που μας παρακινεί να προτείνουμε όλες εκείνες τις εργασίες που απαιτούνται, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση καλής λειτουργίας και να δουλεύουμε τηρώντας σχολαστικά όλους τους ¨κανόνες¨ και τις ¨διαδικασίες¨, για να παραμείνουν τα αυτοκίνητα τους ασφαλή και αξιόπιστα.

Η υπηρεσία, είναι στην πραγματικότητα μια ¨υπόσχεση¨ προς τον πελάτη. Και εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις μας !!!

Είναι το αίσθημα τιμής απέναντι στον εαυτό μας λοιπόν, που μας παρακινεί να κάνουμε όλες τις εργασίες που έχουμε συμφωνήσει, να τοποθετούμε όλα τα ανταλλακτικά αλλά και την μάρκα που έχουμε συμφωνήσει , να τηρούμε όλους τους ¨κανόνες¨ και τις ¨διαδικασίες¨ που απαιτούνται κατά την εργασία για να έχουμε άριστο αποτέλεσμα, και τέλος, να τηρούμε την εγγύηση που δίνουμε αν αυτό χρειαστεί!

 

Τα 35 χρόνια ενασχόλησης μας με την επισκευή και την συντήρηση αυτοκινήτων, αλλά και η παράλληλη πολυετής ενασχόληση μας με την προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων, δείχνει ¨αγάπη για το αντικείμενο¨ και είναι εγγύηση, για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

 

Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων, και τα χρήματα που διαθέτουμε για να έχουμε πρόσβαση σε ενημερωμένες βάσεις δεδομένων, μας παρέχουν την αναγκαία τεχνογνωσία, για να μπορούμε να αναλαμβάνουμε την συντήρηση, όλο και πιο σύγχρονων μοντέλων.

 

Αν κάποιος παρατηρήσει το ενδιαφέρον και την φροντίδα που δείχνουμε στα αυτοκίνητα των πελατών μας, αλλά και την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, θα συμφωνήσει, πως οι τιμές μας είναι πολύ λογικές και πολύ ανταγωνιστικές.

Αγαπητέ αναγνώστη,

Το συνεργείο μας λειτουργεί περισσότερο από 35 χρόνια. Και όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους,  που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους μια ευχάριστη εμπειρία.

Για να το επιτύχουμε αυτό, επισκευάζουμε και συντηρούμε αυτοκίνητα, δουλεύοντας  με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από όλα τα άλλα συνεργεία, είναι ότι φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, όπως περιγράφεται πιο κάτω.

Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.
Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, τον ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση του, αρχίζουμε τις εργασίες.
Κατά την παράδοση, δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους κάναμε την αντικατάσταση.

Τέλος οι 12 μήνες εγγύηση που παρέχουμε σε εργασία και ανταλλακτικά, πιστεύουμε ότι είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος, για να εμπιστευθείτε και εσείς τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας – αν δεν το έχετε κάνει ακόμη – και να απολαύσετε όπως εκατοντάδες πελάτες μας, την εμπειρία της ξένοιαστης οδήγησης!

Φιλικά,

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο αθέατος παράγοντας ασφάλειαςΗ σωστή ή όχι λειτουργία τους, καθορίζει αποφασιστικά την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτουκαι επηρεάζει άμεσα την ασφάλεια οδηγού και επιβατών.Πως λειτουργούν ; Που βρίσκονται ; Πως τα ελέγχουμε ;Τα αμορτισέρ, είναι μηχανισμοί του συστήματος ανάρτησης, που μαζί με τους τροχούς, τα ελατήρια και τους βραχίονες, χρησιμεύουν για την απορρόφηση…
Κάθε πόσα χιλιόμετρα θέλουν αλλαγή τα λάδια; Από αλλαγή σε αλλαγή συμπληρώνω ένα λίτρο λάδι. Είναι πολύ; Ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου είναι 16-βάλβιδος. Τι μάρκα λάδι να βάλω; Γι αυτές αλλά και για κάποιες άλλες απορίες που μπορεί να έχετε, θα βρείτε απάντηση στο κείμενο που ακολουθεί. Η ΛΙΠΑΝΣΗ είναι…
Προϊόντα, με ημερομηνία λήξεως ! … Όσο πιο… φρέσκα είναι, τόσο καλύτερα λειτουργούν. Ο χρόνος τα φθείρει. Έτσι μετά από τρία ή το πολύ από τέσσερα χρόνια ζωής είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ, έστω και αν έχουν διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα. Πότε ελέγξατε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας για τελευταία φορά; Πριν πόσα…
Εξοικονομήστε xρήματα μειώνοντας το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου σας! Αν τηρήσετε τις οδηγίες που ακολουθούν, θα μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας αλλά και η φθορά του κινητήρα, του συμπλέκτη,των φρένων και των ελαστικών. 1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η σωστή και τακτική συντήρηση, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την οικονομική λειτουργία του…
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Αν πιστεύετε ότι τα αυτοκίνητα σήμερα είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να μη χρειάζονται συντήρηση θα έρθει κάποια στιγμή που τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με ανοιγμένα καπό στην άκρη του δρόμου και τους οδηγούς να…

 Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Διακοπές στη λειτουργία του κινητήρα, καμένες ασφάλειες, χαμένα μπουλόνια τροχών, μπορούν να διακόψουν το ταξίδι σας, να σας εκνευρίσουν, ή ακόμα και να σας τρομάξουν. Σε τέτοιες στιγμές χρειάζεται ψυχραιμία. Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτές τις δυσκολίες. ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Αν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας προκύψει πρόβλημα στη λειτουργία του αυτοκινήτου και πρέπει να σταματήσετε, προσπαθήστε να φτάσετε στο πλησιέστερο πάρκινγκ ή βενζινάδικο. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τουλάχιστο αποφύγετε να σταματήσετε επάνω σε στροφή ή αμέσως μετά από αυτή. Τοποθετήστε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, ή ακόμα…

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Καλέστε μας: 210.2017.680
Πρωτοπαπαδάκη 21, Γαλάτσι 111 47

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτ-Παρ 8:00 17:00

bettercarservice@gmail.com